Maandelijks archief: februari 2018

NK Forms & Self-Defense KKN

Beste Kempoka,

Ik weet niet of jullie hier al van op de hoogte waren, maar hierbij nogmaals de uitnodiging van de KKN om deel te nemen aan hun kampioenschap.

Opgave tot 3 maart !

mvg

Edward Hartman

Beste schooleigenaar,

Op zondag 25 maart organiseert Kenpo Karate Nederland het de 19e editie van het NK Forms & Self-Defense. Met deze mail mailen wij jou en je leerlingen uitnodigen om deel te nemen aan dit mooie kampioenschap met onderdelen als:
– American Kenpo vormen
– Open vormen
– Wapen vormen
– Creative vormen
– Zelfverdedigingstechnieken

In de bijlage vindt je de uitnodiging met alle informatie. Daarnaast vind je in de bijlage ook onze reglementen. Graag willen we extra wijzen op de nieuwe regel van dit jaar voor bij de zelfverdedigingstechnieken. De nieuwe regels hiervoor kun je nalezen in het reglement onder paragraaf 3.2c.

Bij deelname ontvangen wij graag de (compleet) ingevulde registratielijst (als word document) op zaterdag 3 maart. Per school ontvangen wij graag ook op het inschrijfformulier minimaal twee namen welke zullen worden ingezet als time-/scorekeeper. Dit kunnen ouders of andere betrokkene zijn. Op de dag zelf zal er een briefing plaatsvinden hoe deze taak ingevuld moet worden.

Voor het toernooi zijn wij ook op zoek naar juryleden. Hiervoor ontvangen wij graag per school de namen van zwarte banders wie wij kunnen inzetten als jurylid.
Dit jaar zullen wij, bij een tekort aan zwarte banders, ook bruine banders in gaan zetten als jury. Hiervoor vragen wij ook deze namen door te geven, met daarbij desbetreffend bruine bandniveau.

Wij kijken uit naar een mooi en sportief kampioenschap op 25 maart. Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Met vriendelijk groet,

Stefan Moes

Kenpo Karate Nederland
Wedstrijdcommissie
W: www.Kenpo-Nederland.nl | E: Wedstrijdcommissie@Kenpo-Nederland.nl

Klik op de link (s) hieronder voor meer informatie :

WKC 2018 inschrijfformulier 1 deelnemers

poster F&S 2018 30jan18 info

NK F&S registratie formulier

260417 Reglementen KKN Forms&SD

 

SKB Bondstraining op 18-03-2018

SKB Bondstraining 4-02-2018

Het was weer een mooie, leerzame, sportieve en gezellige bondstraining van de SKB! Bedankt Kempovereniging Kuen Way, Simon en Patrick!

      

 

Binnenkort meer nieuws over de volgende bondstraining!

Met vriendelijke groet,

Benoni Budding

Activiteiten commissie SKB